Kick-Off Weekend
In het weekend van 4 en 5 september gaan we het hockeyseizoen én het Lustrumjaar feestelijk en spetterend aftrappen op de club. Kom langs op de Haaskamp en kijk wat we komend jaar voor jullie in petto hebben! Voor de Jongste- en de D-Jeugd is er een programma op de zaterdagochtend waarbij tevens de ouders worden verwacht en er al de eerste oefenwedstrijden gespeeld gaan worden!

Pepernotentoernooi
Als voorbereiding op het zaalhockeyseizoen organiseert de club op zondag 28 november het Pepernotentoernooi. Samen met andere clubs uit de omgeving speel je voordat de competitie begint al een aantal oefenwedstrijden.

Jubileum Weekend
In verband met de huidige Corona-regels kan het jubileumweekend tot onze grote spijt niet doorgaan. Naar een nieuw moment in het voorjaar wordt gezocht!

Glow in the Dark zaaltoernooi
Het zaalhockeyseizoen gaan we afsluiten met het spectaculaire Glow in the Dark Toernooi voor de E-, D- en C-jeugd. Met gemixte teams wordt een toernooi gespeeld in het donker en met gave lichteffecten!

HaasKAMP

Dit jaar voor het eerst bij de Haaskamp: het HaasKAMP! Alle leden vanaf 8E t/m C-Jeugd worden uitgenodigd voor twee dagen sport, spel en met een legendarische overnachting op de Haaskamp.  

Op vrijdag 3 juni vieren wij officieel onze 50e verjaardag met een receptie. Leden, oud-leden, (oud)bestuurs- en commissieleden, media en enthousiaste dorpelingen zijn vanaf 16.30 uur van harte welkom om samen het glas te heffen!

Op zondag 5 juni zijn zowel de huidige leden als oud-leden van harte welkom op dit unieke lustrumtoernooi voor senioren en veteranen, met aansluitend lekker eten en een (bij voorbaat) memorabele derde helft!

Maandag 6 juni staat in het teken van feest voor alle jeugdleden. Met knotsgekke activiteiten zoals een stormbaan, reuzenvoetbal en een waterglijbaan een dag vol sport, spel en gezelligheid! Aanmelden is niet nodig!